Parfumet që gratë e famshme vendosin çdo ditë

Së bashku me modelet, aktorët dhe këngëtarët gjithnjë e më të famshëm po bëhen fytyrat e markave të parfumeve.

Pastaj lind pyetja e arsyeshme: cilat aroma këta të famshëm zgjedhin të vendosin në jetën e tyre të përditshme.

Bright Side u zhyt në çantat e grave të famshme për të zbuluar se çfarë parfumi duhet të blejmë për të nuhatur më shumë si Victoria Beckham, Beyonce dhe të famshëm të tjerë.

Beyoncé – Emporio Armani Diamonds Intense

Jennifer Aniston – Chapter One by Jennifer Aniston

Kim Kardashian – Wifey, Baddi, and Baby Girl by Kim Kardashian