Pas Arbenitës, edhe Fero sjell një foto të rrallë nga fëmijëria

Para disa ditë Arbenita postoi një fotografi të saj dhe një të Feros kur ishin fëmijë.

Mirëpo Fero ka vendosur që të sjell një foto kur ishte edhe me i vogel.

Nga pamja e sotme po duket shumë ndryshe.

Ndërsa ajo që nuk ka ndryshuar duket se është dëshira për muzikë qysh kur ishte fëmijë.