Ka disa ditë që disa ligjërata të hoxhës Elvis Naçi janë kthyer në temë diskutimi.

Disa pjesë të shkëputura nga këto ligjërata, e më pas të keqkuptuara sipas dëshirës së disa personave me pak famë, ka bërë që të bëhet një debat gjithëpërfshirës.

Një nga fytyrat publike që ka komentuar këtë çështje, madje, që ka dhënë këshilla është edhe Valer Kolnikaj.

Përmes një fotoje të hedhur në Instagram dhe në Facebook, Valeri ka dy këshilla për imamin.

Sipas Valerit, Elvisin duhet ta shqetësojnë komentet e njerëzve që e mbështesin atë që kanë gjuhë të urrejtjes dhe së dyti mos t’i përmend ata në gjithë kohën sepse duket si rekturues!