Pas largimit nga 21-shi, Labi s’po bëhet rehat, ai lë KTV-në për…

Prezantuesi Labinot Gashi do të ndërrojë logo televizive.

Pas një kapitulli afro katër vjeçar në KTV, ky muaj do jetë i fundit në këtë televizion.

Prive ka arritur të kuptojë se Labi do të zhvendoset në TV Dukagjini.

Obligimet e transmetimit të formatit të tij në KTV mbarojnë në fund të Qershorit dhe nga 1 Korriku, Labi do të shkruajë një kapitull të ri.