Pas ndarjes me Yong Zerken, Ronela në lidhje me Skivin?!

Formimi i labelit, projektetet e reja e përkrahja e artistëve të rinj janë qëllimet kryesore të Skivit për pjesën tjetër të vitit, megjithse gjatë ditës së djeshme fokusi ishte te jeta e tij private.

Emisioni Sonte siguron një imazh të tij në pis hinë, e ku shihet se nuk është vet.

Por, a mund të themi se u “rehatu” edhe ky?

Ai u dekla rua rreth jetës së tij private, duke treguar edhe për raportin me këngëtaren Ronela Hajati dhe pëlqimet e vazhdueshme mes njëri tjetrit në rrjete sociale.