Pas ndarjes nga Tuna, Patrisi bëhet “bishë”

Patris Berisha është muzikant, por gjithashtu edhe trajner fitnesi, që ka investuar shumë edhe për linjat e tij.

Më shumë se për muzikë e fitnes, Patrisi është njohur për lidhjen dhe martesen me këngëtaren Altuna Sejdiu-Tuna.

Edhe ndarja mes tyre bëri mjaftë bujë mediatike, madje po vazhdon të flitet e përflitet edhe më tej.

Tani, Patrisi i është kthyer sërish fitnesit dhe kjo është mëse e dukshme.

Ai, po duket shumë mirë dhe në formë të shkëlqyer fizike.