Web Analytics

Pas problemeve me menaxherin, Bardhi ‘zhduket’ 

Mosmarrëveshjet mes Bardhit dhe menaxherit të tij Jetmir Agaj duket se nuk kanë mbaruar.

Ditë më parë ka qenë Sara Gjordeni, ajo e cila përmes Instagramit ka treguar se menaxheri ia ka anuluar koncertin Bardhit.

Por tani Bardhi nuk figuron as në Instagram, llogaria e tij është ‘deaktive’ për momentin.

Akoma nuk dihet nëse e ka mbyllur me dëshirën e tij apo mund të jetë problemi i radhës me menaxhmentin.

Shiko foton:

Nga rubrika