Pas rrëfimit tronditës, Riniani ka diçka për t’i thënë Antonelës

Një ditë më parë, Antonela ka bërë një rrëfim prekës në “Për’puthen”.

Ajo zbuloi babai i saj dhu.nonte të ëmën dhe se u detyruan të iknin në Itali, pasi ai i kë.rcënonte se do t’i privonte nga jeta.

“Mu kujtua babi që nuk jeton më, atë rrëmujën që na bënte në shtëpi gjithmonë, mua, familjes, mamit, dhe mundohem të jem e qeshur sepse nuk dua t’i kujtoj ato gjëra, situata këtu më kujtonte atë, kur ishim të gjithë duke bërtitur dhe e humba.

Më kujtohen shumë skena, sa herë ka rra.hur nënën.

Më kujtohet natën e fundit kur na ka nxjerrë nga shtëpia.

Kemi shkuar në Itali sepse ai na kër.cënonte se donte të na vri.ste.

Kemi shkuar atje vetëm me një veshje në trup.

Kishim një vit në Itali, kur dikush më shkruan në Facebook ngushëllime për babain.

Ai kishte vd.ekur.

Unë e kam parë babain gati duke e mbytur nënën dhe unë nuk mund të bëja dot gjë”, rrëfeu Antonela.

Pas këtij rrëfimi u ngritën disa djem dhe e përqafuan, e një ndër to ishte edhe Riniani, i cili i ka bërë edhe një dedikim në “Instastory”.

Riniani ka postuar një foto të Antonelës ku shkruan: “Pr.ovokuese a natyrale?

E bukur apo simpatike?

Simpatike apo antipatike?

Për dy gjëra jam e sigurt për ty: Je një grua e fortë dhe je më e bukur kur qesh”./express