Pas Sindit, një djalë i virgjër aplikon në “Për’puthen”

Pasi përfundoi turin në qytetet e Shqipërisë dhe trevave shqiptare, “Për’puthen On Tour” transmetohet çdo të diel në Top Channel.

Nga Shkodra, një djalë i vi.rgjër konkurron për t’u bërë pjesë e formatit dhe ka të.rhequr vëmendjen e të gjithëve, moderatorja Bora Zemani pyet nëse aplikanti ka parë shembullin e Sindi Locit.

“Po ashtu është”, tha djali, ndërkohë autorja Olsa Muhameti thekson se të jesh i vi.rgjër në moshën e tij (20 vjeç) është mëse normale.

”Po pse mendon se të qenurit i vir.gjër përbën lajm në moshën 20-vjeçare? Je akoma shumë i ri dhe të jesh i virgjër është mëse normale, nuk ke gjetur akoma vajzën ndoshta” thotë ajo.

“Në ditët e sotme të jesh i vi.rgjër është pak e vështirë”, vazhdon aplikanti, më pas ka ndërhyrë edhe Atdheu, i cili teksa ka zbuluar moshën kur ka humbur vi.rgjërinë ka theksuar gjithashtu se është mëse normale.

“Është mëse normale unë 22 vjeç e kam filluar”, tha ish-konkurrenti.