Pasi ta shikoni këtë video, asnjëherë më nuk do të flini me foshnjën tuaj

Është e kuptueshme që personat e sapo bërë prindër dëshirojnë të jenë me foshnjën e tyre çdo minutë të ditës.

Ata dëshirojnë t’i përqafojnë foshnjat dhe t’i mbajnë në duar gjithë kohën.

Kjo gjë është instinkte dhe nuk ka asgjë të gabuar me të.

Por, e gabuar është ta lini dëshirën të flini me foshnjën t’ju mposhtë.

Disa studime tregojnë se më shumë se 50 për qind e vde.kjeve të të porsalindurve ndodhin për shkak të ambienteve të pasigurta të gjumit, dhe kjo përfshinë prindërit apo çdo të rritur duke fjetur me ta.

Shiko Videon: