Pejë, 9 pacientë me Covid në gjendje të rëndë, 26 të tjerë në oskigjenoterapi

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë ak tualisht po trajtohen 70 pacientë me Covid-19.

29 pacientë janë në Oksigjeno terapi, 9 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Ndërsa pacientet e tjerë janë në gjendje më stabile.

Nga personeli i Spitalit 5 Mjek, 11 Infermierë dhe 3 punëtor të shërbimit teknik janë të infektuar me Covid-19.

Gjatë 24 orët e fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë,163 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Nga këta 24 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Kanë qenë 5 lindje, 3 normale dhe 2 me pre rje ceza riane.

Kanë lindur 5 foshnje 3 të gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë janë kryer 7 operacione, ndërsa 172 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2,360 analiza./IndeksOnline/