Penelope e ngre këmbën dhe… shton dyshimin se nuk kishte veshur të brendshme

Penelope Cruz është shumë aktive në rrjetet sociale.

E nuk janë të rralla rastet kur ajo provokon keq ndjekësit e saj që i numëron të shumtë.

Aktorja spanjolle ndonëse 45 vjeçare, sot në Instagram ka hedhur një foto nga seti i ri që ka bërë.

E veshur vetëm me një xhemper dhe duke ngritur njërën këmbë sipër, Cruz nuk i la vend imagjinatës.

Madje, vend nuk i la as dyshimit se a kishte veshur të brendshme apo jo!