Për çfarë arsye Vesa Luma thotë ”mirëmëngjes juve, natën e mirë neve”

Vesa Luma e cila që disa vite jeton në Zelandën e Re është mjaft aktive në rrjete sociale.

Ajo shpesh poston foto të saj por edhe të familjes e sidomos të djalit Lianit.

Para pak minutash ajo postoi një foto të re në instagram me mbishkrimin ”Mirëmëngjes juve, natën e mirë neve.”

Kjo për arsye të dallimit kohor në mes Kosovës dhe Zelandës së Re./Infokosova