Për Gilin e Ilirin, sot, e premtja agoi me festë

Për çiftin e njohur të estradës shqiptare Ilir&Gili Berani, dita e premte ka aguar me festë.

Pikërisht sot djali i tyre Redoni feston ditëlindjen dhe mbushë 21 pranvera.

Me foto të njejtë, Gili dhe Iliri kanë uruar birin me fjalë më mira.

Më poshtë, mund ta lexoni postimin e tyre të plotë:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2630412720398113&set=a.270407353065340

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1881524601982086&set=a.935521043249118