Për herë të parë Mimoza dhe Shkumbini e publikojnë djalin në mbrëmjes e semimaturës, kaq i pashem është

Rozafa, vajza e këngëtareve Mimoza Mustafa e Shkumbin Kryeziu, është ajo e cila komentohet gjithmonë në media sociale, shkruan InfoKosova.

Ndryshe nga vajza, djalin e këngëtareve Boikenin e kemi parë më rrallë, shkruan InfoKosova.

Bojkeni ka festuar semimaturën, ku shihet sa shumë qenka rritur e qenka bëre i pashëm.

Ishte Mimoza ajo e cila i beri urimin më të mirë./InfoKosova/

Shiko fotot: