Web Analytics

“Për herë të parë u takuan pas 7 vitesh”, Robert Berisha flet për takimin emocional të të bijave

Botuar nga: InfoKosova

Moderatori dhe këngëtari Robert Berisha është baba i dy vajzave.

Vajza e vogël është nga martesa e tij me Nora Istrefin, ndërkaq e madhja nga një raport me një grua tjetër.

Gjatë një bisede në “Fermavip”, Robert Berisha ka treguar se dy vajzat e tij vitin e kaluar janë takuar për herë të parë me njëra-tjetrën, pasi vajza e madhe jeton në Londër.

“Kam dy vajza, të madhen në Londër dhe të voglën në Prishtinë.

Verën e kaluar janë takuar për herë të parë me njëra-tjetrën.

E dyta ka ardhur me martesë, te e para s’kam qenë as në lidhje.

Shumë rrallë ka ardhur në Shqipëri vajza e madhe dhe më takonte vetëm mua.

E mora dhe i thashë do ikum dikund se kjo vdes për motër ose vëlla se i ka bërë 8 vjeçe… dhe e takova e motrën”, tha Roberti.

Të FUNDIT