Për këtë arsye Ardit Gjebrea pas 13 vitesh, sot nuk është prezantues në “E diela shqiptare”

Ardit Gjebrea javën e kaluar tregoi për publikun se është infektuar me koronavirus.

Programin e tij e mbajti nga shtëpia por këtë të diel, moderatorin nuk do ta shohim në emisionin ”E diela shqiptare”.

Gjendja e tij nga virusi nuk është e mirë dhe me rekomandim të mjekut duhet të qëndroj në shtëpi që të pushoj.

Pjesa e parë e programit po moderohet nga Enkel Demi por do të ketë edhe të tjerë që do ta moderojnë sot emisionin “E diela shqiptare” që për të parën herë prej nisjes në vitin 2008./Lajmi/