Jemi pothuajse në fund të 2018 dhe le të themi që të gjitha kompanitë e telefonave kanë nxjerrë modelet e tyre në treg.

Por cilët janë ata më të mirë nëse flasim për telefona me çmim midRange 200-300 euro dhe performanca si telefona topRange?

Më poshtë keni një listë me androidët më të mirët për muajin nëntor 2018.

1. Xiaomi A2 – Snapdragon 660, 6 Gb RAM, 128 GB memorie të brendshme

2. Honor View 10 Lite – Kirin 710, 4 Gb RAM, 128 GB memorie të brendshme

3. Huawei P20 Lite – Kirin 659, 4 Gb RAM, 64 GB memorie të brendshme

4. Motorola Moto G6 Plus – Snapdragon 630, 4 Gb RAM, 64 GB memorie të brendshme