Përballet në gjyq me vrasësin e djalit, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën

Falja e gja.kut jo vetëm në vendin tonë por edhe në shumë vende të botës është shumë e vështirë.

Me të shikuar videon më poshtë, fjalët e një babai i cili e falë atë që birit të tij ia mori jetën, janë rrëqethëse dhe përcjellin një mesazh shumë të fuqishëm tek opinioni.

Ai i shprehet keqbërësit se si nuk është i nervozuar dhe i hidhëruar në të, por në djallin i cili ato momente e shpiu të bëj kri.min në fjalë.

Babai i të ndjerit po ashtu përcjellë mesazhin që falja është shumë hyjnore në fenë islame dhe një virtyt i lartë njerëzorë.

Vërtetë të falësh është madhështore, andaj ndiqeni mesazhin në fjalë.

Shiko Videon:

Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën

Gepostet von VIPa Klips am Sonntag, 16. Februar 2020