Përdori virgjërinë për vëmendje? Sindi hap sërish temën e shumë diskutuar “Do vazhdoj..”

Ishte nga konkurrentet e përfshira më së shumti në debate gjate programit.

Sindi u kthye edhe njëherë duke hapur temat e shumë diskutuara.

Sindi Loci, ka qenë pjesë e debate të forta në Përputhen edhe sa i përket deklaratës së saj se është e virgjër.

Ajo tha për ‘Abc e Pasdites’ se nuk e tregoi virgjërinë për të përfituar hapësirë dhe vëmendje mediatike, por sepse përfaqësues të produksionit e pyetën dhe u përgjigj sinqerisht.

“Unë zgjodha që të isha tërësisht e sinqertë.

Përderisa unë shkova në një program dashurie dhe zgjodha që të jem totalisht transparente dhe me djemtë që kisha përpara po edhe me publikun”.

Ajo hodhi poshtë të gjithë mendimet se çështja e virgjërisë ishte një politikë e saj për të t.ërhequr vëmendjen duke nënvizuar edhe njëherë “ Unë e dija shumë mirë që nuk do merrja pikë dhe do isha më e su.lmuara.

Unë nuk e thashë, unë u pyeta”.

Nëse vazhdon akoma etiketimi apo persekutimi i të qenit e virgjër edhe pas programit, Sindi iu përgjigj me të qeshur se “do të vazhdoj gjithmonë mendoj, edhe pasi unë të jem martuar të kem fëmijë”./party