Përdorni logjikën dhe gjeni se cila është gruaja e tij

Zgjidhja e enigmave ndihmon në përmirësimin e proceseve tona njohëse, forcon lidhjet midis qelizave të trurit dhe përmirëson kujtesën.

Gjithashtu janë shumë argëtuese!

Pra, duke zgjidhur gjëegjëza, ju jeni duke vrarë 2 zogj me një gur.

Ne në Bright Side u pëlqen të zgjidhim disa enigma interesante dhe të vështira.

Këtë herë kemi gjetur 1 gjëegjëzë për ju, ku ju duhet të përdorni logjikën dhe vëmendjen tuaj në detaje.

Merrni kohën tuaj dhe kënaquni!

1. Kush është gruaja e tij?

Nëse nuk e gjeni dot, shihni përgjigjen më poshtë: