Web Analytics

Performoi me një fustan të shkurtër, Melindës i zbulohen pjesët intime

Melinda Ademi ka performuar në një nga clubet e Tiranës.

Teksa po këndonte në një moment asaj i është ngritur fustani dhe i ka zbuluar pjesët intime.

Menjëherë ajo ka reaguar teksa e ka ulur.

Shiko foton:

Nga rubrika