Përfundon marrëdhënia e Einxhel dhe Dj Dagz?

Einxhel dhe Dj Dagz janë një ndër çiftet që dolën nga Big Brother, ndonse nuk ngurrojnë që dashurinë e tyre ta tregojnë hapur në rrjetet sociale dhe në intervista.

Por ditëve të fundit na ka tërhequr vëmendjen mungesa e Dagz në ditëlindjen e Monikës, ku Einxhel ka shkuar vetëm.

Kaq mjaftoi që të mendonim se dyshja i kishte dhënë fund, por duket se jo, Dagz ka munguar në ditëlindjen e Monikës pasi ka qenë në concert jashtë shtetit, por dyshja vazhdojnë lenë dedikime të bukra në profilet e njëri tjetrit.

Einxhel dhe Dagz janë duke mbajtur një lidhje në distancë, ndonse jemi mësuar që ti shohim pjesën më të madhe të kohës së bashku.