Përkeqësohen raportet mes Feros dhe Arbenites

Modelja Arbenita Ismajli e reperi i njohur Fero vazhdojnë të jenë dys.hja më e komentuar në mediet rozë, shkak i veprimeve të tyre të çuditshme.

Edhe pse ende janë të ri në moshë, me anë të pu blikimeve të tyre në rrjete sociale vazhdojnë të jenë mjaftë të ndje kur nga audienca shqiptare.

Dashuria e tyre është mjaftë interesante ku shpesh herë kemi parë nda rje e ribashkime mes tyre, duke rënë në sy me diss-at që i ded ikonin njëri tjetrit.

Duket se kjo ‘krizë’ i ka kapur sërish çi ftin pasi në rrjetin social nuk e ndje kin njëri tjetrin më.

Se çfarë ka ndodh mes tyre, dhe cila është arsyeja e kësaj ‘prishje’ mbetet ta kuptojmë ditëve në vazhdim, por sigurisht që do të rikthehen sërish bashkë sikur të mos kishte ndodhur asgjë, si gjithmonë./Kosovarja/