Përmbi 70 përqind e qytetarëve e përkrahin Albinin për shkarkimin e Agim Veliut

InfoKosova sot ka bërë një sondazh për vendimin e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit i cili e shkarkoi Agim Veliun nga detyra si ministër të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, shkruan “InfoKosova”.

Në sondazhin tonë kanë votuar me mijëra ndjekës të portalit “InfoKosova”, ku deri në këto momente 74 përqind kanë dhënë përgjigjjen “Po”, në pyetjen që ne iu bëmë se “A veproi me të drejtë Albin Kurti që e shkarkoi Agim Veliun nga detyra e ministrit ?”, ndërsa 26 përqind u përgjigjen me “Jo”.

Sondazhi ynë është votuar mbi 4800 njerëz të cilët kanë dhënë mendimin e tyre, ku shumica nga ta, pra 74 përqind ishin për mendim pozitiv karrshi veprimit të kryeministrit Kurti./InfoKosova/