Web Analytics

Përmes këtij mjeti, hajdutët mund të vjedhin para nga kartela juaj bankare, pa pasur nevojë për kod

Hajdutët po përdorin një mjet të lirë për leximin e kodit të kartelës së juaj bankare, thotë një hetim.

Mjeti kushton 30 funte, i cili mundëson që përmes një çipi të vidhen paratë në bankomat, pasi ju ta keni përdorur atë, shkruan “DailyStar”

Gjithashtu, përmes këtij mjeti mund të vidhen edhe të dhënat personale, identiteti dhe adresa e banimit.

Pajisja mundëson që pasi ta keni përdorur bankomantin, hajduti mund të nxjerrë pas jush para nga kartela juaj, edhe pse ju e keni hequr atë nga bankomati – të gjithë këtë mund ta bëjnë pa pasur nevojë për kodin e kartelës suaj bankare.