Përplaset me fytyrë në tokë përderisa nusja dhe dhëndri shkëmbenin betimet e dasmës

Ndonjëherë gjërat mund të shkojnë keq dhe gabimisht gjatë ceremonisë së kurorëzimit.

Një gjë e tillë ndodhi, një burrë ra me fytyrë në tokë në momentin kur nusja dhe dhëndri bënin betimet në ceremoninë e kurorëzimit.

Dasmat janë një rast i veçantë në jetën e secilit.

Për një ceremoni të tillë bëhen shumë planifikime dhe vazhdimisht ka përpjekje për ta bërë këtë ditë të paharrueshme.

Por kur diçka është vendosur të shkoj keq, do të shkoj.

Diçka e ngjashme ka ndodhur në një video të postuar nga një përdorues i rrjeteve sociale me emrin Noah Nicholls, ku mbi videon ka shkruar:

‘Isha në një dasmë dhe e përplasa kokën fort’

Nëse mendoni që kjo ka qenë një shaka, atëherë shikoni videon 11 sekondëshe.

Shiko Videon: