Përqafime mes El Dorados dhe Erzës në takimin e parë

Konkurentet e emisionit “It’s my love”, Berati dhe Erëza, në takimin e tyre të parë shkëmbyen  përqafime.

Mirëpo, ishte Berati ai i cili e përmendi edhe daj.akun , shkruan GazetaBlic.

I pyetur nga Erza se a është xheloz Berati, ai u përgjigj duke thënë se:

“Xhelozinë dhe da.jakun mos e përzije, nëse unë të shoh ty me një mashkull, ti h.an da.jak, a nëse ti më sheh mu me një femen, ti ke drejtë me xhelozua”, u shpreh ai në formë shakaje./Blic