Aktorja e filmave + 18, Janice Griffith në një intervistë ka treguar se femrat që kanë të njëjtin profesion si ajo e kanë të vështirë të luajnë skena me pullë të kuqe me meshkujt me ngjyrë.

Janice ka thënë:

Kjo gjë ndodh jo sepse jemi raciste, por sepse të dashurit tanë ndihen keq.

Aktorja ka shpjeguar se fakti që i bën të ndihen keq partnerët e tyre është miti “Pasi të flesh me një të zi nuk kthehesh më”.

Më tej aktorja është shprehur:

Ata mendojnë “Nëse e dashura ime shkon me një të zi ajo nuk do të kthehet më tek mua, pasi organi i tij gjenital është më i madhe se i imi.

Por nga ana tjetër Janice ka treguar se regjisorët duan të xhirojnë më shumë filma ku aktori të jetë me ngjyrë, pasi njerëzit i preferojnë më shumë.

Aktorja ka treguar edhe eksperiencën e një mikeje, e cila punon po në industrinë e filmave +18:

Kur Leya Falcon u bë pjesë e kësaj industrie, ajo ishte e martuar me një njeri që e përkrahu dhe e mbështeste karrierën e saj.

Por ai kishte vetëm një kërkesë që ajo mos të shkonte me djem me ngjyrë.