“Pijanecët” fitojnë në 16 komuna

Partia e Pijanecëve në ballotazh është duke i fituar në 16 komuna.

Kështu tha në një intervistë për Klan Kosova njëri nga tre kryetarët e kësaj partie Gëzim Rexhepi.

“Ka mbetur edhe pak kohë deri në mbylljen e zgjedhjeve të votimit për ditën e sotme.

Deri më tani ne i kemi fituar deri më tani.

Po presim deri në ora 19:00 deri kur mbyllen qendrat e votimit dhe do të dalim të festojmë sikur të gjithë partitë e tjera në të kaluarën”.

Ndërsa sot gjatë ditës në një nga qendra e votmit në komunën e Vitisë një person i dehur ka hyrë brenda kësaj qendre duke shkaktuar shqetësim tek votuesit.

Rexhepi tha se distancohet nga veprimi i këtij personi sepse sipas tij anëtarët e kësaj partie nuk shkaktojnë incidente.

Shiko videon: