Pika e dobët e Ledrit, nuk është kush po mendoni

Është nga ata meshkuj që kujdesen për lukun e tyre, por që janë minimal.

Ledri nuk e tepron asnjëherë me ngjyra, premje e detaje të shumta, pra, e ruan një linjë të paster, ku dominon e zeza.

Së fundi shfaqet më elegant, por ai kryesisht vishet sport dhe ndonëse duket sikur “kombinohet rastësisht”, ai vendos me kujdes për çdo gjë, shkruan Kosovarja.

Pika e tij e dobët janë patikat, madje ka një koleksion të tyre.