Plastikë apo e vërtetë: Fotoja e ‘Xhesikës’ është kaq false

Një fotografi e publikuar nga Arta Nitaj së fundit duke shumë se ksi, por nuk ngjanë aspak në një fytyrë të vërtetë.

Ndërhyrjet që ka bërë ajo vërehen shumë larg, dhe nuk të japin përshtypjen se është fytyra e saj e vërtetë.

Përveç makiazhit, edhe ndërhyrjet kirurgjike i dalin në pah, Artës që ka luajtuar një rol në serialin e famshëm ‘O sa mirë’.

Më poshtë ju sjellim fotografinë e saj që ta vlerësoni vetë: