“Po të lidhem me ty, më ikën nga krevati”/ Lindita zhgënjehet nga Çimi, i thotë arsyen përse hoqi dorë nga ai

Lindita ka treguar në takimin me Samiun se është zhgënjyer nga Çimi, ndërsa pret që të mos gabohet në mendimet që ka për të tani.

Lindita: Çimi është zero në mendimet e mia sepse shoh që ka diçka më tepër me një person aty brenda.

Me Oltin kam shumë kimi, por nuk ka lindur akoma xixa.

Ti dukesh nga ata meshkujt e rrallë, por nuk dua të mos zhgënjehem dhe të mos gabohem në mendimet e mia për ty.

Jam mërzitur shumë se duhet të kesh kujdes.

Tingëllon keq si të thuash “Çimi mori mbarë të gjitha vajzat”.

Nuk e specifikove se pashë takimin.

Këtu nuk është dëgjuar gjysmë fjale.

Kur është dhënë transmetimi, më është dukur ashtu se nuk më pëlqen të hidhet baltë mbi emrin tim.

Cimi: Dole me Naumin, me Oltin.

Lindita: Dola para kamerave.

Specifikoji pak më mirë herë tjetër.

Po të lidhem unë me ty, më ikën nga krevati.

Po të ishte ashtu, shkoja me ishin tim.