Poem Blu edhe në palestër me prindërit

Poem Blu është vajza e reperit Ledri Vula dhe blogërës së dashrur Sara Hoxha.

Poi është një prej fëmijëve më të bukur të artistëve tan.

E shohim shpesh nëpër rrjetet sociale të prindërve të saj, ku ajo është po thujase e pranishme gjithkund ku janë ata.

Së fundmi, ajo ka qenë prezente edhe në palestër me Ledrin dhe Sarën./Kosovarja/