Poem Blu i përgjigjet Ledrit kur ai e thërret

Ledri dhe Sara kanë një vajzë mjaftë të ëmbël dhe të bukur, e cila tani më është bërë majftë e njohur për të gjithë ne me ëmbëlsinë e saj.

Poem ëshë njëri ndër fëmijët që ka takuar artistë të shumtë e të cilët njëkohësisht janë edhe kolegë të babit të saj që e duan shumë.

Së fundmi, gjyshja e saj Xherladina ka shpërndarë një video të Poem, dhe si duket Poem e ka mësuar emrin e saj dhe i përgjigjet Ledirt teksa ai e thërret.

Kujtojmë se Xheladina para pak ditësh në një intervistë ka treguar për dashurinë që ka për Pome dhe se mendon tëre kohën për të.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by xheraldina (@xheraldina)