Poi në gjurmët e babi Ledrit (dhe se kemi fjalën për muzikën)

Është hera e disatë që Ledri Vula poston foto të Poem me topa në duar, kështu që mesa po vëmë re e vogla është e prirur drejt sporteve.

Për të gjithë ata që nuk e dinë një nga pasionet e Ledri Vulës ka qenë basketbolli.

Reperi ka treguar shpeshherë nëpër intervista se nëse nuk do të ishte reper ai do të merrej me basketboll.

Ledri Vula është gjithashtu zëvendës/president i klubit të Prishtinës në basketboll.

Dhe mesa duket këtë pasion për basketbollin e ka edhe Poi vajza e tij që sapo sheh topa e tullumbace direkt rend pas tyre.

Po me muzikën si i ka raportet?! Deri tani s’kemi parë gjë, por është ende e vogël…