Portreti i bukur familjar i ministrit Vitia

Ministri në detyrë i shëndetësisë, Arben Vitia, që në start të marrjes sa mandatit si ministër, u desh të angazhohej fuqishëm.

Ai, menjëherë u përball me sfida të mëdha, por të cilave u doli e po vazhdon tu bëjë ballë sukseshëm, shkruan “Kosovarja”.

Ministri Vitia dhe gjithë ekipa po bëjnë të pamundurën në luftën kundër koronavirusit, që e ka prekur prej pak më shumë se dy javësh edhe vendin tonë.

Streha ku ministri e gjen qetësinë pas ditëve të lodhëshme, padyshim që është familja, bashkëshortja dhe dy djemtë e tyre.

Ne iu prezantojmë portretin e bukur familjar të ministrit Vitia.