Në famijen e Presidentit të Kosovës sot ka festë, nëna e tijë sot mbushi plot 82 vjet, shkruan InfoKosova.

Presidenti Thaçi tha se nëna e tijë 82 vjeçare, ende mbetet shtylla e familjes e cila sakrifikoi shumë për këtë familje.

Ky është urimi i Presidentit Thaçi:

“Nëna sot mbushi 82 vjet.

Për të gjithë ne, ajo ishte dhe mbetet shtyllë e familjes.

Sakrifikoi shumë për ne dhe jam i lumtur që 82 vjetorin e saj po e festojmë së bashku në Burojë”, ka shkruar Thaci.