U bë e njohur nga “Top Albania Radio” vazhdoj ndër vite me emisionet në televizion si prezantuese, shkruan “InfoKosova”.

Albana Osmani u veçua për sharmin dhe ëmbëlsin në paraqitjet e saja, por ajo punoj më shumë se aq formoj fondacionin “Ti je një luledielli” për të ndihmuar fëmjët me sëmundje të gjakut.

Aktiviteti i saj për të ndihmuar u shtri edhe në shumë vende dhe i’u bashkangjiten shumë figura të njohura.

Pas shimë vitesh punë në në platformen e “Top Medias” si duket ajo nuk është më pjesë e saj, edhe përkundër pyetjeve të shumta të ndjekësve, Albana nuk ka dhënë përgjije direkte se pse nuk është më.

Njëra nga pyetjet që i është bërë “Sa e gjatë je”, ajo ka treguar gjatësin dhe përmasat e trupit, e deklarata befasuese është pikrusht, ku edhe është falenderuese dhe mirnjohëse për prindërit që e kanë bërë kaq të bukur. /InfoKosova/.