Video që do ta shihni sonte është një dëshpërim total për gjeneratat që po vijnë, shkruan “InfoKosova”.

Kjo video na e sjell një moment shumë të dhimbshëm, ku aty shihet një e re në sallën e ligjeratave duke e thithur kockainën.

Videoja në fjalë po bën xhiro nëpër rrjet dhe po merr shumë komente të ndryshme.

Akoma nuk është vërtetuar se nga vjen vajza që shihet në këtë video, por postuesit e kësaj videoje thonë se ajo është kosovare.

A ka moment më të trisht për familjen e tyre të cilët ndoshta edhe euron e fundit ia japin kësaj vajze për studime, e kjo bën kësi lloj gjërash në dëm të vetës?!/InfoKosova/