Prishtinë-Burri bën për spital gruan e tij

Një qytetare nga Prishtina, ka raportuar në polici, se burri i saj pas një mosmarrëveshje është sul.muar fiz.ikisht nga bashkëshorti i saj.

Tutje vik.tima, siç njofton policia ka pranuar tretman mjekësor, ndërsa i dyshuari është arre.st.uar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit lirohet në procedurë të rregullt.

Me gjasë ka ardhur koha që njerëzit me marrë ndihmë psikologjike në këto kohë izolimi.

Pasi numri i rasteve të dhu.nës po rritet ndjeshëm.