Producenti i njohur shqiptar do të bëhet baba për herë të parë

Producenti i njohur ndau lajmin me fansat e tij.

Cricket ka marrë lajmin më të bukur nga bashkëshortja e tij, Ilirida, se janë në pritje të fëmijës së parë.

Këtë lajm të këndshëm producenti i cili qëndron pas shumë hiteve të artistëve shqiptar, e ndau me fansat e tij përmes një fotografie të lansuar në Instagram.

Donati shfaqet me bashkëshorten e tij dhe pran imazhit kishte lënë shkrimin:

“Të jesh gruaja ime ishte dhurata më e bukur, por të bëhesh nëna e fëmijës tim është bekim”.