Propozim i çuditshëm për martesë

Një djalë i ka propozuar të dashurës së tij për martesë ndërkohë që po bënin joga në plazhin Oahu, në Hawaii.

Alec Horan ka pyetur të dashurën e tij, Stephen Gardner nëse ajo dëshironte të martohej me të ndërkohë që po balanconte trupin e saj në këmbët e tij dhe përgjigja e 24-vjeçares ishte: Po.

Fotografi i ri nga Pensilvania ka arritur që të filmojë të gjithë propozimin në plazhin piktorest të Hawaii.

25-vjeçari tha se propozimi kishte një domethënie të përkryer për to si çift, pasi kanë kaluar pothuajse të gjithë kohën, që kur janë lidhur, duke praktikuar joga së bashku.

“Unë kam 2 vite që jam lidhur me Steph dhe bëjmë shpesh joga së bashku.”

Shiko Videon: