Propozimi për martesë, më i çmenduri dhe romantiku qe keni parë

Gjermani Michael Opp, me profesion zjarrfikës ka bërë një propozim martese për të dashurën e tij veprim me të cilin ka habitur të gjithë lagjen përreth.

Ai me shkallet e emergjente të kamionit të zjarrfikësve më të cilët supozohet se duhet të shuaj zjarre, ai me këtë rast ndezi një zjarr por zemrën e të dashurës së tij, të cilën e pyeti se a do të martohet me të.

Ndërsa përgjigja e saj ishte një PO e madhe!

Shiko Videon:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/194318431974348/