Provoi të kalonte pa paguar biletën, shikoni çka i ndodhi

I riu që provoi të kalonte pa paguar biletën, sipër ndalesave të një stacioni trenash në Londër, është turpëruar keq kur aty i ngeci pen.isi.

Të pranishmit ishin mbledhur dhe e shikonin, teksa atë po e ndihmonin forcat e rendit dhe disa kalimtarë rasti.

Më poshtë mund të shihni përpjekjet e tyre për ta shpëtuar, ndërsa ai bërtiste sa kishte fuqi.

Në fund ai i përshëndeti ndihmësit, ndërsa pos moralit të tij, nuk duket se ka lëndime të mëdha fizike.

Shiko Videon: