Provon të tregojë aftësitë në joga, por ajo çka bën djali i saj do ju lë pa fjalë

Carly Gray nga Fredericton i Kanadasë, provonte të tregonte aftësitë në joga, por biri saj Jude shfaqet përpara më shumë se një herë.

Shikuesit nuk dinë nëse qëndrimi saj me kokë poshtë ishte si duhet, pasi tërë vëmendja është te fëmija që buzëqeshte para kamerës.

“Sikur e dinte që nuk është duke bërë diçka mirë, por vazhdonte qëllimisht”, ka qenë një koment lidhur me rastin.

Videoja që mund ta shihni më poshtë, është pëlqyer shumë dhe u shpërnda me shpejtësi në rrjetin social.

Shiko Videon: