Pse e ka Gili ftohtë edhe kur është pranë Ilirit?

Gili dhe Iliri shumicën e kohës shfaqen së bashku, duke shprehur dashurinë e madhe që kanë mes veti.

Është aktiviteti i këngëtares duke shprehur momentet më të mira që kalon me familjarët e saj, shkruan “Kosovarja”.

Në një imazh që kanë shkrepur në fund të kësaj verë, Gili e veshur me një bluzë dhe një sako të leshtë shkëlqen pranë bashkëshortit.

Me sa duket humbja e kilogramëve e ka bërë më të ndjeshme ndaj të ftohtit, ku me gjasë as pranë Ilirit nuk e ka të nxehtë.