Puthje e përqafime mes Sarës dhe Dj PM në Big Brother VIP

Marrëdhënia mes Pajtimit dhe Sarës sa vjen dhe po bëhet më interesante.

Dyshja kanë pranuar se kanë kimi me njëri-tjetrin.

Mbasditen e sotme afrimiteti mes tyre nuk ka munguar.

Pajtimi duket se është ndier mirë në prezencën e Sarës duke e përqafuar atë dhe duke shkëmbyer dhe puthje ndaj saj.