Web Analytics

“Puthje, puthje”, reagimi epik i banorëve ndaj Bleros dhe Edona

Blero dhe Edona kanë filluar të kenë një raport të këndshëm mes vete.

Ishte Edona dje që u shpreh për Bleron “ani se po e nxo”.

Ndërsa sot në një bisede me banorët Edona tha se dëshiron të martohet me Bleron.

“Blero pe don tash një të pjekme”, ishte shprehur Edona.

E kjo afërsi mes dyshes i ka rënë në sy edhe banorëve të cilët sa panë Edonën de Bleron bashkë filluan të broharasin “puthje, puthje”.

Shiko videon:

Nga rubrika