Që të dyja e pëlqejnë Mevlanin, por ky është raporti i Ledjanes dhe Antoneles jashtë Përputhën

Ledjana Prenga dhe Antonlea Berisha, janë konkurrente në emisionin Përputhën, më të ‘ar.miqësuara’ mes vete.

Kjo vjen si pasojë, pasi që të dyja kanë preferencat e tyre për djalin e njëjtë, konkurrentin Mevlan Shaba, shkruan infokosova.

Por, si duket kjo ‘ar.miqësi’ vazhdon edhe jashtë Përputhën.

Mjafton ti hedhin sy njëherë insatgramit të Ledijanes, do ta shihni se ajo nuk e ka mike Antonelen, gjithashtu edhe Antonela ka vepruar njëjtë, pasi as ajo nuk e ka follow Ledjanen./infokosova